Erzurum Palandöken ilçesi, Yıldızkent semtinde ikamet eden vatandaşlar Karbeyaz Medya Whatsapp ihpar hattına çektikleri fotoğraf karlerini göndererek şikayetçi oldukları konuyu aktardılar. 

Büyükşehir Belediyesi Eski Genel Müdürlüğü güzel bir hizmet yaparak şehrin neredeyse bütün mahallelerine çeşme inşa etti. Ancak fotoğrafta da görüldüğü gibi özellikle okul taşıtı, şehiriçi ve şehirler arası toplu taşıma araçları başta olmak üzere bir çok araç sürücüsü bu çeşmelerde kova ve fırçalarını alarak temizliğe koyuluyor ve her birinin işi en az 1 saat sürüyor. 

Evine çeşmeden su götürmek isteyen özellikle kadın mahalle sakinleri dolu olduğu için hayratın yanına dahi gidemiyor. Konuyu ihbar eden vatandaşımız; "Durumu Erzurum Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'na bildirmemize rağmen bir sonuç alamadık, Erzurum'da onlarca oto yıkama istasyonu var, ona imkanımız yok diyorlarsa bütün akaryakıt istasyonlarında 1 Lira karşılığında tazyikli su ile araç temizliği yapılıyor. Çeşmelerin üzerinde "Araç yıkamak yasaktır" uyarısı bulunmasına rağmen bazı anlayışsız ve kural tanımaz sürücüler bildiğini okuyor. Lütfen artık yetkililer bu konuya bir çözüm bulsun. Eş ve kızlarımız da rahat, rahat gidip çeşmeden su alabilsinler." diyerek serzenişte bulundu.