Yussuf Remmo (49) ve eşi Rima Shalaash (42) Suriye'de devam eden savaş nedeniyle 3 çocuklarını da alarak Erzurum'a yerleşti. Döner ustası olan Yussuf Remmo çeşitli lokantalarda çalıştıktan sonra eşi Rima ile birlikte Palandöken İlçesi'nde bir lokanta açtı. Yusuf Remmo'nun iddiasına göre eşi Rima, sosyal paylaşım sitesi tiktok uygulamasını cep telefonuna yükleyerek farklı bir isimle hesap açtı. Paylaştığı videolarla kısa sürede binlerce takipçi edinen Rima Shalaash, 2022 yılı Mart ayında evi terk etti. 3 çocuğuna hem annelik hem babalık yapan Yussuf Remmo'nun tiktota bularak iletişime geçtiği eşi Rima Shalaash 6 ay sonra eve geri geldi. Barışan karı koca birlikte yaşamaya devam ederken, bir buçuk ay sonra akşam işten gelen Yussuf Remmo eşini yine evde bulamadı. 4 ay boyunca eşinden haber almayan Yussuf Remmo eşinin kaçak olarak İstanbul'da yaşadığını ve başka bir isimle tiktokta videolar paylaştığını öğrendi. Çiftin savaşta yaralanan büyük oğulları Muhammed, tedavisi için annesinin yanına gitmeye karar verdi. Anne Rima Shalaash, oğlu Muhammed'e, 15 yaşındaki kardeşi Ghaith'i de yanında getirmesini söyledi. Oğlu Muhammed'i telefonla arayan Yussuf Remmo küçük oğlu Ghaith'i sordu. Muhammed, kardeşinin yanında olduğunu ancak, annesinin Ghaith'i Avrupalı bir adama satacağını söyledi. Telefonda eşiyle tartıştıktan sonra sinir krizi geçirerek başını duvarlara vuran Yussuf Remmo komşuların gürültü sonrası yaptıkları ihbar üzerine 5'inci kattaki evin penceresinden giren itfaiye ve polis ekipleri tarafından baygın halde bulundu. Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yussuf Remmo yapılan tedavinin ardından taburcu edildi.

TİKTOK YÜZÜNDEN EVLİLİĞİM BİTTİ

Yaşadıklarını Karbeyaz Medya'ya anlatan Remmo, "Döner ustasıyım. Benim eşim Rima Shalaash, 42 yaşında 25 yıllık evliyim. Biri kız ikisi erkek 3 çocuğum var. Ben eve geldim eşim burada yok. Kaçtı gitti. 6 ay nerede olduğunu bilmiyordum. Ondan sonra ben Tiktok'ta buldum. Benim eşim eskiden kapalıydı. Ama Tiktok'ta bulduğumda açıktı. Tiktok'ta buldum neredesin diye sordum, 'sen kimsin, nereye gidip geldiğime sen karışma' dedi. 6 ay gelmedi. Sonra bir daha geldi. 1 buçuk ay evde durdu. Barıştık bir sıkıntı yoktu. Sonra ben işi gidip geldim, eşim evde yine yoktu. 4 ay nerede olduğunu bilmedim. Bir haber geldi İstanbul'da yaşıyor diye, benim eşim İstanbul'da kaçak yaşıyor. 24 yaşındaki büyük oğlum Muhammed, kardeşi Ghaith'i de alarak İstanbul'a annesinin yanına gitmiş. Sonra Muhammed beni aradı ve annesinin kardeşi Ghaith'i bir adama satacağını söyledi. Eşim telefonu aldı ve bir tane adam var Ghaith'i ona satacağım dedi. Sen nasıl satarsın benim oğlumu dedim. Bana, 'Sen karışma sanane' diye cevap verdi. Ondan sonra ben üzüldüm, sinir krizi geçirip başımı duvara vurdum. İtfaiye gelip pencereye çıkmış, beni alıp hastaneye götürmüşler. Tiktok yüzünden evliliğim bitti." diye konuştu.

SEN NASIL BİR ANNESİN

Eşine seslenerek çocuklarını isteyen Yussuf Remmo, "Tiktok'ta ne var. Çok değiştin sen. Tiktok'ta kimlerle görüşüyorsun sen, onların hepsi yalan. Sen nasıl bir annesin. Nasıl kaçtın gittin. Ben özledim çocuklarımı istiyorum. Sen git ama çocukları bana bırak. Çok korkuyorum senden o çocuk nerede, nasıl satacaksın onu sende nasıl bir kalp var. Çocukları bana gönder, ben onlara hem anne, hem baba olurum." dedi.