Açılış törenine Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Erzurum OSB Yönetim kurulu Başkanı Zafer Ergüney, Erzurum PERDER Şube Başkanı Ömer Düzgün çok sayıda işadamı ve davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin dört bir tarafında değişim ve dönüşümün devam ettiğini belirterek, Bakkal Gross gibi işletmelerinde bu değişime önemli bir destek verdiğini belirtti. İstihdama katkı sağlayan yerel marketlerimizin büyümesinin kendilerini son derece memnun ettiğini de ifade eden Başkan Sekmen, “Bu şehri el birliği ile kalkındırmaya devam ediyoruz. Bakkal Gross AVM’de hem açıldığı yerin gelişmesine hem de istihdama önemli katkılar sağlamaya devam edecektir. Hayırlı olmasını diliyorum”dedi.

Bakkal Gross AVM Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Aydın ise Erzurum’a hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Müşterilerimizin ilgisi ve katkısıyla büyümeye devam edeceklerini de ifade eden Aydın, “Kayakyolu ve Şükrüpaşa’nın ardından 3. Şubemizi açıyoruz. Bugüne kadar hep müşteri memnuniyetini ilke edindik. Kaliteden ödün vermeden hizmet ağımızı genişletiyoruz. Bugün bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum”dedi.