Palandöken Ülkü Ocakları Başkanı Şahin Çelik, Başkan Vekili Ertunç Mehmetçik, Teşkilatlar Başkanı İsa Lal ve Ortaöğretim Başkanı Olcayto Bastem ile birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Karbeyaz Medya’yı ziyaret ederek, Genel Yayın Yönetmenimiz Oktay Polat ile görüştü.

ÖNCELİĞİMİZ EĞİTİM...

Son derece samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, gazetecilerin çalışma şartları ve Erzurum meseleleri konuşuldu.

Çiçeği burnunda başkan Şahin Çelik ve yönetimi Palandöken Ülkü Ocakları olarak kısa sürede yaptıkları ve görev süreleri içerisinde gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri anlattı. Çelik; “Bizim öncelikli amacımız, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, teşkilatımıza mensup akademisyenlerimiz ve öğretmenlerimizin desteğiyle eğitimlerine katkı sağlamak olacak. Bunun yanı sıra spor, resim, müzik gibi faydalı aktiviteler yapmalarına imkân tanımak da hedeflerimiz arasında bulunuyor. Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında ise ilçemizin her bölgesini gezmek suretiyle ağır kış şartlarında yaşamaya çalışan sokak hayvanlarını besliyoruz.” Dedi.

FAYDALI İŞLERE TAM DESTEK...

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oktay Polat ise; “Ülkü Ocakları bir okul, bir eğitim yuvasıdır. Teşkilatlarda geleceğin akademisyenleri, hukukçuları, bürokratları, siyasetçi ve gazetecileri yetişiyor. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için yaptığınız bütün fedakârlıkları kutluyoruz. Şehrimizin faydasına atacağınız her adımda da sizlere destek olacağımızın sözünü veriyoruz.” İfadelerini kullandı.

Ziyarette Palandöken Ülkü Ocakları Başkanı Şahin Çelik, Karbeyaz Medya Genel Yayın Yönetmeni Oktay Polat’a günün anısına bir çiçek takdim etti.