AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Karbeyaz Medya ekranlarından yayınlanan Beyaz Gündem programına konuk oldu. Mehmet Erdem Aksoy’un hazırlayıp sunduğu programda genel ve yerel siyaset üzerine değerlendirmelerde bulunan İbrahim Aydemir, Erzurumspor konusuna özel bir bölüm ayırdı. Erzurumspor’un Erzurum’un gözbebeği bir yapı olduğunu dile getiren Aydemir, Hepimiz yediden yetmişe Erzurumspor’a dikkat kesiliyoruz, galibiyetiyle mutlu oluyoruz. Ama mağlup olunca da o nispette üzülüyoruz” diye konuştu.

“İKİNCİ YARI ÇOK GÜZEL OLACAK”

Erzurum’un hem bürokratik kademelerde ve hem de siyaset zemininde özel bir yol alacağını dile getiren Milletvekili İbrahim Aydemir, “Daha uyumlu ve koordineli bir çalışmayla ciddi mesafeler alacağız. Erzurumspor’u önümüzdeki ikinci yarıda bulunduğu yerden çok çok daha ilerilere taşınacak bir takım olarak göreceğiz. Ben buna inanıyorum. Ona dönük de zaten takımın yönetimi ve teknik kadro bir hazırlık üzereler. Ben çok birebir konuşuyor değilim, onlar ne yaparsa en iyisini yapar. Onlar bizatihi olayın içerisindeler. Onlara kulak kesilmek lazım… Duyumum bu, biz de hasretle ve hararetle çok daha heyecanlı ve coşkulu günler bekliyoruz Erzurumspor için” diye konuştu.

MEHMET SEKMEN MEMNUNİYETİ

Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum’da Mehmet Sekmen’in ikinci 5 yıl için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayından geçtiğini hatırlatarak, “Bu bizi de çok mutlu etti, Erzurum’u mutlu etti, Erzurum’da hizmetlerin birebir yansıdığını görenler, bilenler, hakşinas insanlar bu karardan büyük bir memnuniyet duydular” diye konuştu. Bir milletvekili olarak her kesimden ve her zeminden insanlarla görüştüğünü vurgulayan Aydemir, verilen bu karardan duyulan memnuniyete bizzat kendisinin tanıklık ettiğini söyledi. Aydemir, “Çünkü geçtiğimiz 4,5 yıl, ondan önceki onlarca beş yıldan çok daha fazla hizmet yapılmıştır. Onun için bunun devam etmesi lazımdır. Başlanılan projeler var, onların bitirilmesi lazım. Bitirilmesi için başlayanın orada bulunması lazımdı” ifadelerini kullandı.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN BELEDİYECİLİĞİ

1994 yılında “Recep Tayyip Erdoğan Belediyeciliği” diye bir kavram geliştiğinin altını çizen Aydemir, “Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul Belediye Başkanı olmasıyla artık literatüre Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliği kavramı yerleşti, o halde o en iyisini biliyor. Her yere gidiyor, olanı biteni gözlemliyor, öyleyse Erzurum’daki gözlemine göre ve milletten gelen yansımalara göre de verdiği bir karar oldu. Erzurum’u temsil eden ve Erzurumluların vekaletini alan birisi olarak beni de mutlu etmiştir bu karar.” dedi. Aydemir’in konuk olduğu ve birbirinden önemli mesajlar verdiği Beyaz Gündem programının tamamını Karbeyaz Medya’nın Youtube kanalından izleyebilirsiniz. GÜNDEMİ KARBEYAZ MEDYA BELİRLİYOR Öte yandan Karbeyaz Medya Genel Yayın Yönetmeni Oktay Polat ise, Beyaz Gündem programının birbirinden özel konu ve konuklarıyla gündeme damgasını vurmaya devam edeceğini dile getirdi. Oktay Polat, “Stüdyolarımızda ortak paydası ve kaygısı Erzurum olanlarla Erzurum’u ve Erzurum’un sorunlarını konuşmaya devam edeceğiz. Siyasetçilerimizi konuk edeceğimiz programlarımızla genel ve yerel siyaseti projekte edeceğimiz gibi, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizle de Erzurum’a dair önemli tespitlerde bulunacağız. Karbeyaz Medya ekranlarına ve programlarımıza gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum. Karbeyaz ailesi olarak; Erzurum’da gündemi belirlemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.