Korkmaz ve Auremir İmzaladı.

                 Spor Toto Süper Ligin yeni takımlarından B.B Erzurumspor bugün ki basın toplantısından önce iki yeni futbolcusuna imza töreni düzenledi. Ligin tecrübeli isimlerinden Egemen Korkmaz ‘B.B Erzurumspor’a transfer olduğum için çok mutluyum, ilk profesyonel imzamı Ünsal Başkanımla atmıştım, inşallah son imzamı da onunla burada atmış olurum ‘dedi. Auremir’in transferinden sonra sosyal medyada yer alan asılsız haberlere vurgu yapan As Başkan Ünsal ‘Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, ben Auremir’in Sivasspor’da ne yaptığına bakarım geçen sezon 32 maçta görev almış ‘ dedi. Sağ bek mevkisi için transfer edilen Brezilyalı futbolcu ise B.B Erzurumspor’un büyük taraftarına övgülerde bulunarak, B.B Erzurumspor’da olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

 

 Kıraç;  Süper Ligin üstünde başka lig yok, burada kalıcı olmalıyız!

                 Basın toplantısının açılış konuşmasını yapan As Başkan Ünsal Kıraç ‘ B.B Erzurumspor, Erzurum sınırlarını aşmıştır, üç sene üst üste lig atlamayı başarmak kolay bir iş değildir. Süper ligin üstünde başka bir lig yok ülkemizde, bizim burada kalıcı olmamız gerekiyor. Şuan da hedefimiz devler ligine tutunmaktır’ dedi. Taraflara seslenerek sözlerine devam eden Kıraç ‘Seyircimizin ufak tefek hadiseler meydana getirmek suretiyle, kulübümüzün ceza almasını, sahamızın kapanmasını ve ya farklı bir biçimde Erzurum ismini lekeleyecek tedbirleri alması gerekiyor’ dedi

 

 Doğan; Memleketimizin iklimi ve Sosyal hayatının kısıtlı olmasından dolayı transferlerde sıkıntı yaşıyoruz.

                Transferde sadece maddi yönden sıkıntı yaşamadıklarını aynı zamanda Erzurum iklim şartlarının zor olması ve sosyal yaşantının kısıtlı olmasından dolayı da oyuncuların sözleşme imzalamaktan kaçındığını belirten Doğan normalde istediğinden daha yüksek fiyatlar vermemize rağmen futbolcuları ve ailelerini ikna edemiyoruz dedi.

Özellikle sosyal medyada dile getirilen Nobre ve Burhan Eşer’in takımdan kovulmasıyla ilgili haberlerin asılsız olduğunu dile getiren B.B Erzurumspor Başkanı Mevlüt Doğan ‘ Bir futbolcu sadece para istediği için kovulmaz zira bu istekleri ilk değildi eğer öyle olsaydı hiçbir takımda futbolcu kalmazdı’ dedi.

 

 Altıparmak; Bizim tek amacımız B.B Erzurumspor’un başarısı !

                Taraftarlara geçen sene ki birlik ve beraberliği hatırlatarak bizim tek amacımız B.B Erzurumspor’un başarısı diyen Mehmet Altıparmak; ‘Herkes bize inansın, kulübümüzün mali planlamasını hesaba katarak transfer yapıyoruz. Aldığımız oyuncuların yüzde sekseni bizim daha öncede kulüpte görmek istediğimiz futbolculardı’ dedi.

 

  B.B Erzurumspor’a Sponsor yok!

                B.B Erzurumspor’un  Süper Lige çıktığı günden itibaren hem şehrimizde bulunan hem de dışarıda yaşayan Erzurumlu iş adamlarına ulaştığını ve maddi manevi desteklerini talep ettiğini belirten Mevlüt Doğan hiç kimseden bir geri dönüş alamadığını söyledi.

 

 Kıraç ; B.B Erzurumspor’un 1 kuruşuna tenezzül edenin evladına gelsin!

                ‘’Çok açık konuşuyorum. İnsanın evladından daha değerli bir şeyi var mı? Erzurumspor’un bir kuruşuna tenezzül edenin evladından çıksın. Dışarıda bunu rahatlıkla konuşabiliyorlar. En ağır olanı da budur. Ağzı olan konuşuyor. Futboldan anlamayanlar transfer komitesinde diyenler var. Futboldan anlıyorsan buraya buyur gel ve Erzurum’a hizmet et. Çünkü yanımızda çevremizde olan arkadaşlar söylüyor bunları. O zaman hadise çok acıtıcı, yıpratıcı oluyor” dedi