Erzurum, Erzincan, Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan İllerinin bağlı olduğu Enerji Sanayi ve Maden İş kolunda yetkili Sendika olan Enerji Bir-Sen Aras Şube Başkanlığının seçimleri yapıldı.

DSİ 8. Bölge Müdürlüğü Erdoğan Cimilli Konferans salonunda gerçekleştirilen genel kurula DSİ 8. Bölge Müdürü Emrah Köleoğlu sendika üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlanılan Sendika seçiminin ilk oturumunda çoğunluk sağlandığından divan başkalığı seçimine geçildi.  Abdullah Duman Teklif edilerek çoğunluğun onayıyla divan başkanlığına seçildi.

Açılış konuşmasını yapan Başkan Servet yıldız “ Milli Birlik ve beraberlik vurgusu yaparak sendikanın çalışmalarından ve kazanımlarından bahsetti”  

Daha sonra sendika faaliyet raporları denetleme kurulu tarafından okunarak ibra edildi.  500 den fazla üyesi olan Enerji Bir-Sen Aras Şube Başkanlığı’nın Yapılan seçiminde Başkan Servet Yıldız ve Yönetim Kurulu oyların tamamına yakınını alarak 4 Yıllığına yeniden göreve seçildi.