KARBEYAZ MEDYA – Erzurum Palandöken İlçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü çok anlamlı bir etkinliğe imza attı. Bünyesinde bulunan El sanatları kurslarının usta öğretici ve kursiyerlerinin tamamen malzemelerini dahi kendi imkanlarıyla aldıkları, el emeği göz nuru dökerek sabırla hazırladıkları yüzlerce eseri MNG MALL Alışveriş Merkezi’nde görücüye çıkardı. Sergiyi anlamlı hale getiren ise satılan ürünlerin gelirinin tamamının Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacak olması. 17 Mart Cumartesi ve 18 Mart Pazar günü açık kalacak olan sergiye vatandaşın yoğlun ilgisi var.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Palandöken Halk Eğitim Merkezi Müdürü Onur Çaycı; “Palandöken Kaymakamlığı olarak Erzurum Mehmetçikle el ele kampanyası kapsamında sattığımız ürünlerin parasını Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacağız.  Böyle bir etkinlik yapmamızda bize yardımcı olan Palandöken kaymakamımıza, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum. Ayrıca usta öğretici ve kursiyerlerimize de emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Sergide alışveriş yapan müşterilere sergi hakkındaki düşüncelerini sorduk. Onlar da; “Öncelikle bu anlamlı etkinliğe imza atan Palandöken Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne teşekkür ederiz. Biz de Mehmetçiğimiz’e destek olabilmek adına, hanımlarımızın her biri birbirinden güzel el emeği göz nuru eserlerinden gücümüz nispetinde satın alıyoruz. Herkesin bu güzel proje için destek vermesini tavsiye ediyoruz.” İfadelerini kullandılar.