İl Başkanı Naim Karataş, ilçede yaşanan genel sıkıntılar ve sorunlar üzerine vatandaş ile sohbet etti. Ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor günler geçirdiklerini dile getiren esnafa Karataş “Milliyetçi Hareketin iktidarında adaletsiz gelir dağılımını ortadan kaldırarak esnafı içinde bulundukları zor durumdan kurtaracağız” dedi.
Esnafla bir araya gelen Karataş Olur’ da bulunmaktan çok mutlu ve heyecanlı olduğunu ifade ederek, “Öncelikle sizlere Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin selamlarını getirdiğimi belirtmek isterim. Bizler bilge liderimizin öncülüğünde ve onun fikirleri doğrultusunda çalışma gayreti içerisinde bulunmaktayız. Üzülerek belirtmek istiyorum ki; esnafımız, yanlış ekonomik politikalar yüzünden bitkin ve çaresiz durumda. Herkesin yüzünde hemen hemen aynı tedirginlikler var. Çay içmek için girdiğimiz kahvehanelerde sessizlik ve endişe yaşandığını, alışveriş yaptığımız bakkalların tedirgin olduğunu, yolculuk yaptığımız minibüsçülerin dertli, taksicilerin yılgın olduğunu, yemek yediğimiz lokantacıların düşünceli, ekmek aldığımız fırıncıların hayatın güçlükleriyle boğuştuğunu üzülerek görmekteyiz. Bu sebeple esnafın sorunun çözmek bizim en büyük hedeflerimizden birisidir” dedi.
Daha sonra ilçe teşkilat binasında bir toplantı düzenleyerek ziyaretini sonlarından Karataş, küçük esnaf ve sanatkârların desteklenerek sorunlarının ortadan kaldırılacağını belirtti.