Olay geçtiğimiz Perşembe günü öğle saatlerinde Erzurum Yakutiye ilçesi oto sanayi sitesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre sanayi esnafı olan baba Vefa Özdemir ve oğlu Kürşat Özdemir işyerlerinin önüne park etmek üzere araçlarıyla geriye doğru manevra yaptıkları sırada arkada bekleyen şahsı fark edemeyerek hafif şekilde çarptı. Araçtan inen baba oğul ve şahıs arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgaya karşı tarafın arkadaşları da dahil olarak baba ve oğlunu darp etti. Silahlarını çeken şahıslar yakında bulunan bir işyerinin atölyesine kaçan Kürşat özdemir'i köşeye sıkıştırdı. Özdemir'in başına önce silah dayadı sonra da kabzasıyla vurarak darp etti.

Kavgayı ayıran esnaf olay yerinden uzaklaşmak isteyen şahısların aracının önüne geçerek gitmelerine izin vermedi. Bu sırada şahıslar Astsubay olduklarını söyleyerek yolu açmalarını söyledi. Durumu 155 Polis İmdat hattına bildirmeleri üzerine ekipler olay yerine intikal etti. 

Kanlar içinde kalan baba ve oğluna olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Baba Vefa Özdemir ve oğlu Kürşat Özdemir kendilerini darp eden şahıslardan şikayetçi olurken, polis olayla ilgili tahkikata başladı.