Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hem Dadaşlar’a seslenmek hem de Milletvekili Adaylarını desteklemek üzere Erzurum’a geldi. Geleneği bozmayan Erdoğan mitinglerinin startını da Erzurum’dan vermiş oldu. On binlerin hınca hınç doldurduğu istasyon meydanında ki mitinge Başbakan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Milli Eğitim Bakanı ve Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz’ın da iştirak etti. Mitingde ilk olarak Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen kalabalığa hitap etti. Başkan Sekmen’in ardından sahneye davet edilen Başbakan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ vatandaşın yoğun sevgi gösterisiyle karşılaştı.

Akdağ’ın bizzat anons ederek sahneye davet ettiği Başbakan Binali Yıldırım Erzurumspor’u tebrik ederek, Dadaşlar’ın şampiyonluk ve süper lig sevincini paylaştığını dile getirdi.

Alkışlar ve Erzurum seninle gurur duyuyor sloganları eşliğinde sahneye çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurumspor’un başarısından, döviz üzerinden yapılmaya çalışılan darbe girişimine, muhalefet partisi Cumhurbaşkanı adaylarından, 16 yıldır gerçekleştirdikleri hizmetlere kadar bir çok konuya temas etti. Erzurum’a Etüt proje çalışmalarına başlanan hızlı tren, tramvay ve Aziziye’ye inşa edilecek olan 10 bin kişi kapasiteli stadyum projeleri müjdesini verdi.