Süper Ligde ki gururumuz B.B Erzurumspor transferlerde atağa geçti. Fransız kanat oyuncusu Gilles Christ Sunu ile 2 yıllık mukavele imzalandı. 27 yaşındaki genç futbolcu “Türkiye’den birkaç kulüpten daha teklif geldi ama B.B Erzurumspor’un teklifi daha sıcak geldi. Ligde başarılı olacak ve taraftarımızı mutlu edeceğiz.’’ diye açıklamada bulundu.

     180 cm uzunluğunda ki Fransız kanat oyuncusu Gilles Sunu kariyerinde Arsenal, Derby County ve Lorient gibi takımlarda forma giydi. Ayrıca Fransız Milli Takımı U-21 yaş kategorisinde 20 maça çıkıp rakip fileleri 6 kez havalandırdı. 2009 Yılında Arsenal formasıyla UEFA Şampiyonlar Liginde de rakip Olimpiakos’a karşı ilk 11 de görev alma şansı yakaladı. Son olarak Fransa Ligue 1 takımlarından Angers’te oynayan Sunu, 3 sezonda toplamda 85 maça çıkarak kırmızı kart görmeden 5 gol kaydetti

    B.B Erzurumspor As Başkanı Ünsal Kıraç, Gilles Christ Sunu ile yapılan anlaşma sonrası yaptığı açıklamalarda transferlerin hız kesmeden devam edeceğine dair sinyaller verdi.