Atatürk Çocuk Evleri ve Nene Hatun Çocuk Evleri Sitelerinde düzenlenen katılım belgesi dağıtım törenine Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş, ASP İl Müdür Yardımcıları İsmet Erdal, Zalkif Binici, Atatürk Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Muhsin Arslan, Nene Hatun Çocuk Evleri sitesi Müdürü Nihat Polat, ASP İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Süleyman Duman, Cevat Çimen ve çok sayıda personel katıldı.
İlbaş, burada yaptığı konuşmada, Anka Çocuk Destek Programının etkin bir şekilde uygulanmasının kuruluşlarda koruma ve bakım altında bulunan çocuklara hizmet veren tüm personelin hizmet kapasitesinin arttırılmasıyla mümkün olacağını söyledi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından düzenlenen eğitimlerin personelin kişisel gelişimine katkı sağladığını belirten İlbaş, ‘’Yaklaşık 150 kişinin katılımıyla 5 gün süren eğitimlerimiz oldukça verimli geçti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Fatma Betül Sayan Kaya kurumsal vizyonun gelişmesi adına elinden geleni yaparak, bu yöndeki sinerjiyi önemsiyor. Hizmet içi eğitim, çalışma yaşamı süresince devam ederek çalışma yaşamının bir alt sürecini oluşturmaktadır, bu açıdan eğitimi çok önemsiyoruz. Erzurum’da 5 gün boyunca devam eden eğitimlerimize katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Sosyal Rehabilitasyon Hizmetleri Dairesi Başkan Vekili Hakan Keçe ve eğitim ekibimize teşekkür ediyorum’’ dedi.